DIS/CREADIS

Open positions

Automation Engineer – Aarhus

Motiveres du af at indgå i et professionelt og dedikeret team, hvor du sammen med vores kunder udvikler fremtidens automationsløsninger?

Motiveres du af at indgå i et professionelt og dedikeret team, hvor du sammen med vores kunder udvikler fremtidens automationsløsninger?

Så er det måske dig, vi søger, når vi er på udkig efter en dygtig Automation Engineer til vores afdeling i Stilling nær Aarhus.

 

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger

Som Automation Engineer i DIS, vil du få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Vi er eksperter i at udfordre vores kunders udfordringer ved at integrere og overføre vores brede brancheerfaring, så nye unikke løsninger udvikles.

 

Du vil komme til at løse opgaverne individuelt eller i teams, med primær base fra vores kontor og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

 

Du arbejder projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling

Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse inden for ingeniørfaget, men vigtigst er, at du har solid erfaring med PLC programmering samt HMI/SCADA programmering. Yderligere er det essentielt, at du har praktisk erfaring med udvikling, programmering og idriftsættelse af maskin- og automationsanlæg.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring/kendskab til en eller flere af følgende discipliner/områder:

  • Siemens, Beckhoff og/eller Allen Bradley
  • Maskindirektivet (CE-mærkning) og maskinsikkerhed
  • Robotprogrammering og -integration
  • Servo Motion
  • El-design I PC-SCHEMATIC eller EPLAN

 

Som person er du initiativrig, udadvendt og selvstændig. Du brænder for dit fag, holder dig ajour med den tekniske udvikling – særligt indenfor udvikling, design og vedligehold af maskin- og automationsløsninger, og du og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Dette gør dig til en fagligt stærk og kompetent sparringspartner, der er god til at sætte sig ind i nye, komplicerede problemstillinger. Som en del af en konsulentvirksomhed vægter vi, at du trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er omstillingsparat. Du er udadvendt og motiveres af at indgå i og arbejde sammen med tværfaglige teams, og dine stærke kommunikationsevner gør dig til en god formidler på engelsk i dialogen med både kunder og kolleger.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Kristoffer Lyngby Bech

Engineering Manager, Electrical/Automation

+45 41 70 71 14

kristoffer.bech@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.