DIS/CREADIS

Open positions

Automation Engineer

Er du klar til at tage imod nye udfordringer og blive en del af et fællesskab af dygtige ingeniører for at skabe innovative løsninger for en bred vifte af kunder?

Er du klar til at tage imod nye udfordringer og blive en del af et fællesskab af dygtige ingeniører for at skabe innovative løsninger for en bred vifte af kunder?

Sæt dit præg på fremtidens løsninger

Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores kompetencer, og vi leder derfor efter nye kolleger til vores afdelinger i hele landet som skal være med til at styrke vores afdelinger indenfor automation.

 

Som Automation Engineer hos DIS får du et selvstændigt job og en varieret hverdag med faglige udfordringer. Du vil være involveret i små og store udviklingsprojekter og være ansvarlig for projektimplementering i tæt dialog med vores kunder.

 

Dine opgaver løser du individuelt eller i teams, primært baseret på vores kontor, hvor du samtidigt har mulighed for sparring med dine kolleger. Vores løsninger er ikke standard løsninger, og du kan derfor se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt når du bliver en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger for vores kunder.

 

 

Du arbejder projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling
Vi forestiller os, at du har en teoretisk relevant ingeniøruddannelse, men vigtigst af alt har du solid erfaring med PLC-programmering samt HMI/SCADA-programmering, og gerne minimum 3års erfaring fra en lignende stilling. Det er essentielt, at du har praktisk erfaring med udvikling, programmering og idriftsættelse af maskiner og automatiseringssystemer.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring/viden inden for et eller flere af følgende områder/discipliner:

  • SCADA løsninger indenfor AVEVA, Ignition, WinCC
  • PLC programmering indenfor Siemens, Rockwell eller Beckhoff
  • Robotprogrammering og integration
  • Servo/Motion

 

 

Vores fremtidige kollega
Som person er du initiativrig, udadvendt og selvstændig. Du brænder for dit fag hvor du holder dig opdateret med tekniske udviklinger – især inden for udvikling, design og vedligeholdelse af maskiner og automatiseringsløsninger. Du sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme, hvilket gør dig til en fagligt stærk og kompetent sparringspartner for dine kollegaer.

 

Som en del af et konsulentfirma værdsætter vi din evne til at trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er tilpasningsdygtig. Du er udadvendt og motiveret for at være en del af- og arbejde med tværfaglige teams, og dine stærke kommunikationsevner gør dig til en effektiv kommunikator på engelsk og dansk på flere organisatoriske niveauer.

 

 

En del et stærkt fællesskab hos DIS
”At starte på dit nye job er en rejse fyldt med forskellige oplevelser og muligheder for vækst. Fra dag ét vil du blive budt velkommen ind i en kultur, der værdsætter teamwork og professionalisme. Dine kolleger vil udstråle åbenhed, hvilket gør det let for dig at integrere og bidrage effektivt.

 

Du vil blive tildelt en buddy, en kontaktperson, som vil guide dig gennem dine første dage og hjælpe dig med at navigere i opgaver og procedurer. Sammen med dette vil diskussioner om din karrierevej planlægning give dig styrke til at sætte mål og kortlægge din udvikling inden for virksomheden.

 

Når du begiver dig ud på din rejse, vil du støde på udfordringer, der vil teste dine evner og presse dig til at vokse professionelt.

 

Ud over arbejdet vil sociale aktiviteter give muligheder for at binde bånd med kolleger med forskellige færdigheder og derved fremme et dynamisk og støttende miljø. At deltage i disse aktiviteter styrker ikke kun relationerne, men opmuntrer også til vidensdeling og samarbejde på tværs af teams.”

 

Jacob Wesenberg, ny medarbejder i Automations teamet hos Dansk IngeniørService A/S.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og upload relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette kandidat.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager, Kristoffer Lyngby Bech, på: +45 41 70 71 14, eller Engineering Manager, Morten Gormsen, på +45 41 72 73 59.

Morten Hasseriis Gormsen

Engineering Manager

+45 41 72 73 59

Kristoffer Lyngby Bech

Engineering Manager, Electrical/Automation

+45 41 70 71 14

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.