DIS/CREADIS

Open positions

Business Development Manager, Equipment & Machinery

Brænder du for at dyrke langsigtet forretningsudvikling, og motiveres du af at møde kunder i øjenhøjde og skabe resultater sammen med dine kolleger? Så er du måske vores nye Business Development Manager, der skal spille en central rolle i vores fortsatte vækst og udvikling af kunderelationer inden for vores fagområde, Equipment & Machinery.

Brænder du for at dyrke langsigtet forretningsudvikling, og motiveres du af at møde kunder i øjenhøjde og skabe resultater sammen med dine kolleger? Så er du måske vores nye Business Development Manager, der skal spille en central rolle i vores fortsatte vækst og udvikling af kunderelationer inden for vores fagområde, Equipment & Machinery.

Med reference til vores VP for Equipment & Machinery, samt salgsfaglig reference til vores Director, Head of Marketing and Sales, søger vi en dedikeret Business Development Manager med teknisk forståelse og stærkt branchekendskab indenfor specialmaskineområdet, der brænder for at understøtte og pleje eksisterende kunderelationer samt skabe nye salgsmuligheder. Du bliver en del af vores salgsteam, men med et dedikeret fokus på forretningsområdet Equipment & Machinery i tæt samarbejde med en salgskollega inden for dette fagområde.

 

 

Sæt dit aftryk på den forretningsmæssige udvikling
I stillingen som Business Development Manager vil du være med til at udvikle DIS’ forretningsområde; Equipment & Machinery, hvor vi udvikler, bygger og levererer specialmaskiner til industrien. Vi servicerer en bred palette af danske og internationale kunder inden for industrisegmentet med innovative løsninger til deres udfordringer inden for produktion og test. Vi laver kundetilpassede turn-key løsninger til produkthåndtering, pakkeri, assembly og test. Hos disse kunder vil du få en stor berøringsflade i industrien til både nuværende og potentielle kunder samt samarbejdspartnere. Mere konkret vil du have ansvaret for:

 

  • Opsøge nye kunder og forretningsforbindelser inden for den danske industri samt evt. internationale kunder/afdelinger.
  • Afdække nye muligheder hos eksisterende key accounts. Der skal forventes ca. et 50/50 split imellem nye og eksisterende accounts.
  • Sikre løbende forretningsudvikling.
  • Drive og udvikle kundeforholdet gennem salg og rådgivning.
  • Koordinere salgs- og marketingsaktiviteter for forretningsområdet.
  • Forestå det kommercielle element af tilbudsudarbejdelsen.
  • Drive og udvikle dialogen med kunderne på alle niveauer i kundens organisation.
  • Forestå kontrakt- og prisforhandlinger med kunder.
  • Udarbejde salgsbudget og sikre målopfyldelse heraf.

 

 

Du vil få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag, med base på et af vores kontorer i Danmark i enten Stilling nær Aarhus, Ballerup, Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg eller Aalborg. Det vil være en forudsætning, at du kan arbejde ud fra vores hovedkontor i Stilling minimum to dage om ugen.

 

 

Salgsorienteret, udadvendt og selvkørende
Vi søger en fremsynet holdkammerat, der med et stort engagement kan bidrage til DIS’ fortsatte succes. Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse suppleret med en kommerciel baggrund. Alternativt har du en mere kommerciel uddannelse suppleret med teknisk erfaring inden for specialmaskinområdet. Uanset baggrund har du erfaring med strategisk B2B-salg og mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opnået stærke kompetencer og dokumenterede resultater inden for salg af kundetilpasset produktions- og testudstyr.

 

Som person er du initiativrig, nysgerrig, udadvendt og selvstændig. Du er en naturlig sælger og en god formidler, der kommunikerer ubesværet på alle organisatoriske niveauer på både dansk og engelsk. Du har et højt drive og en positiv tilgang til dit arbejde og dets udfordringer, og du forstår vigtigheden af at skabe solide kunderelationer og af den løbende erfaringsudveksling og sparring med dine kolleger, ligesom du prioriterer at deltage i det kollegiale samvær.

 

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

 

 

Har vi fanget din interesse?
Send din ansøgning, CV og et resume af dine tidligere resultaer via vores rekrutteringssystem nedenfor. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen eller lyst til en uddybende snak, er du velkommen til at kontakte VP for Equipment & Machinery, Henrik Kristensen på +45 27 60 08 77 eller Director, Head of Marketing & Sales, Jacob Hedegaard på +45 41 70 73 08.

Henrik Kristensen

Global Functional Manager, EQM

+45 27 60 08 77

hek@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.