DIS/CREADIS

Open positions

Document Controller – Aarhus eller København

Er du en dygtig og effektiv Document Controller, som brænder for at sikre, at vores dokumenter er nøjagtige, velorganiserede og tilgængelige? Og motiveres du af at blive en del af en af Danmarks førende konsulenthuse, hvor vi oplever en positiv udvikling og vækst og har en ambitionen om at være bedst i branchen?

Er du en dygtig og effektiv Document Controller, som brænder for at sikre, at vores dokumenter er nøjagtige, velorganiserede og tilgængelige? Og motiveres du af at blive en del af en af Danmarks førende konsulenthuse, hvor vi oplever en positiv udvikling og vækst og har en ambitionen om at være bedst i branchen?

Så er du måske vores nye kollega, når DIS søger en struktureret og detaljeorienteret Document Controller.

 

Om jobbet
Som Document Controller hos DIS vil du opleve et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du ved, hvilken forskel god dokumentation kan gøre for både kunder og kolleger, og i denne rolle får du mulighed for at bringe dine erfaringer i spil og bidrage til at udvikle vores tekniske dokumentation. Her er det centralt, at du arbejder vedholdende med at dokumentere og du sikrer, at du bygger din dokumentation på informationer fra og i samspil med dine kolleger, holder styr på detaljerne og sikre korrekthed i din dokumentation. Herigennem får du mulighed for at forbedre vores processer, arbejdsgange og struktur omkring dokumentation til kunden.

 

Mere konkret vil dit ansvarsområde dække:

  • Dokumenthåndtering: Oprette, organisere, opdatere og vedligeholde dokumenter i overensstemmelse med fastsatte standarder og procedurer.
  • Versionsovervågning: Spore og administrere dokumentversioner for at sikre, at den mest aktuelle information altid er tilgængelig for medarbejdere og interessenter.
  • Kvalitetskontrol: Gennemgå og sikre, at dokumenterne overholder virksomhedens kvalitetsstandarder, og identificere og løse eventuelle fejl og uoverensstemmelser.
  • Adgangsstyring: Administrere og regulere adgangen til dokumenter ved at tildele tilladelser og sikre, at fortrolighedsniveauer og sikkerhedskrav overholdes.
  • Kommunikation og samarbejde: Være ansvarlig for effektiv kommunikation og samarbejde med forskellige afdelinger og interessenter for at sikre nøjagtig deling og distribution af dokumenter.
  • Technical Writer: Udarbejdelse af teknisk dokumentation, herunder manualer og tekniske specifikationer i henhold til gældende lovgivning i tæt samarbejde med ingeniører.

 

Din profil
Vi forestiller os, at du har en teknisk orienteret uddannelse samt erfaring med teknisk dokumentation og en grundig viden omkring dokumentstyringssystemer. Du er passioneret omkring din faglighed og formår at interagere med dine kolleger, hvor du evner at tilpasse din kommunikation alt efter, hvem du kommunikerer til. Du tager ejerskab på dine opgaver, føler op og afslutter og du trives i en rolle hvor dine kolleger sætter sin lid til, at du er ekspert på området. Som person er du initiativrig, omstillingsparat og empatisk. Du har et højt drive og er positivt involveret i dit arbejde og i dit møde med både kolleger og kunder, som du kommunikerer ubesværet med på dansk og engelsk. Du forstår vigtigheden af erfaringsudveksling og sparring med kolleger i løsningen af dine opgaver, ligesom du prioriterer at deltage i det kollegiale samvær.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Dennis Paulsen

Engineering Manager, Asset Management & Safety

+45 41 72 74 78

dennis.paulsen@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.