DIS/CREADIS

Open positions

El-installatør – Ballerup

Er du en dygtig El-installatør eller Maskinmester med erfaring inden for maskinbyg og elinstallationer på maskiner? Så er du måske vores nye kollega! Vores kunder efterspørger vores ekspertise, og vi søger derfor nye kolleger til vores Power, Electrical and Automation Solutions afdeling.

Er du en dygtig El-installatør eller Maskinmester med erfaring inden for maskinbyg og elinstallationer på maskiner? Så er du måske vores nye kollega! Vores kunder efterspørger vores ekspertise, og vi søger derfor nye kolleger til vores Power, Electrical and Automation Solutions afdeling.

 

Din rolle i fremtidens projekter
DIS byder dig velkommen til et ambitiøst miljø med spændende projekter. Vi opererer i hele landet og servicerer forskellige industrier, herunder vind industrien og projekter relateret til grøn omstilling.
Som en del af DIS får du mulighed for at arbejde projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling. Vi forventer, at du er uddannet el-installatør eller maskinmester med erfaring eller stor interesse for maskinbyg og elinstallationer på maskiner. I DIS har du et tæt samarbejde med vores kunder, enten onsite, eller fra vores kontor i Ballerup.

 

 

Dine ansvarsområder omfatter:

  • Projektering og specifikation af elinstallationer for maskinanlæg.
  • Projektering og specifikation af fordelings- og maskintavler.
  • Specifikation og indkøb af instrumenter og frekvensomformere mv.
  • Specifikation af eldata for maskiner.
  • ATEX-klassifikationer.
  • Risikovurderinger.
  • Tilsyn og test af anlæggene.
  • Kvalitetssikring.
  • Support til vores idriftsættere og eksisterende anlæg.
  • Dokumentation.

 

 

Din profil
Du er en initiativrig, udadvendt og selvstændig person som brænder for sit fag, og du holder dig opdateret med den tekniske udvikling. Kvalitet og professionalisme er vigtigt for dig, hvilket gør dig til en fagligt stærk og kompetent sparringspartner. Som en del af en konsulentvirksomhed er det vigtigt at du trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø. Du er omstillingsparat og en dygtig formidler i dialogen med både kunder og kolleger.

 

 

Vi skaber et stærkt fællesskab
DIS forventer meget af dig, men vi giver også meget tilbage. Som ny medarbejder bliver du en del af vores “buddy-program,” hvor en af dine kolleger vil være din “go-to-person” i de første måneder af din ansættelse. Vi ønsker, at du føler dig velkommen og som en del af holdet. Derudover har vi et akademiunivers, hvor du kan videreudvikle dine kompetencer inden for forskellige teknologier og områder. Gennem Communities of Practice deler vi viden med hinanden og er med til at forme fremtidens DIS sammen.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen som en vigtig del af vores hold!

Torben Bjerre

Engineering Manager

+45 41 70 73 63

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.