DIS/CREADIS

Open positions

Embedded Softwareudvikler – Aalborg

DIS er i en rivende udvikling, og vi oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder indenfor embedded software. Vi har ambitionen om at være bedst i branchen, og vi er derfor på udkig efter en erfaren Embedded Softwareudvikler til vores afdeling i Aalborg.

DIS er i en rivende udvikling, og vi oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder indenfor embedded software. Vi har ambitionen om at være bedst i branchen, og vi er derfor på udkig efter en erfaren Embedded Softwareudvikler til vores afdeling i Aalborg.

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger

Som Embedded Softwareudvikler hos DIS får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter for vores kunder og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Du løser opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene.

 

Du arbejder projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling

Du har en relevant uddannelse som diplom- eller civilingeniør, og du har flere års erfaring med udvikling af embedded software. Vi forventer, at du kan påtage dig flere roller i projektarbejdet, herunder kravspecifikation, systemarkitektur, implementering, test, og dokumentation. Det er desuden en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for softwareudvikling, herunder:

  • C/C++, men du har formentlig også beskæftiget dig med f.eks. C# eller Python
  • Udvikling til forskellige CPU´er og MCU’er, og evt. SoC
  • Et eller flere realtids-operativsystemer, fx Linux/Embedded Linux, RTOS
  • Løsninger indeholdende trådløse teknologier, (fx Bluetooth, ZigBee, WiFi, NFC)
  • Dataopsamling og behandling, herunder løsninger med forskellige sensorteknologier

 

Som del af en konsulentvirksomhed vægter vi desuden, at du trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er omstillingsparat og en god formidler i dialogen med kunder og kollegaer på både dansk og engelsk. Du er som person initiativrig, udadvendt og selvkørende. Herudover evner du at tage ansvar for egne projekter samt med et teknisk afsæt i at håndtere kundeinteraktioner fra tidlige specifikationsfaser, igennem udviklingsfaserne og til endelig rapportering og overdragelse. Du brænder for dit fag, holder dig ajour med udviklingen og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Samtidig forstår du vigtigheden af erfaringsudveksling og sparring med kolleger i løsningen af dine opgaver – og du deltager selvfølgelig gerne i sociale, kollegiale arrangementer.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Thomas Sørensen

Engineering Manager, Embedded & Digital Solutions

23 89 76 05

thomas.sorensen@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.