DIS/CREADIS

Open positions

Mechanical Engineer – Sønderborg

Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent Mechanical Engineer, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau til vores afdeling i Sønderborg.

Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent Mechanical Engineer, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau til vores afdeling i Sønderborg.

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger

Som Mechanical Engineer i DIS/CREADIS får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i mindre og større udviklingsprojekter, hvor du får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Du løser opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden – og altid med mulighed for sparring fra højt specialiserede kolleger. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

 

Vi søger en visionær og fagligt stærk holdkammerat

Du er uddannet maskiningeniør og har gerne nogle års erfaring inden for faget. Alternativt er du nyligt uddannet fra din kandidat og har relevant erfaring fra studiejob eller praktik. Vi forventer, at du er god til at sætte dig ind i nye, komplicerede problemstillinger, samt at du kan påtage dig flere roller i projektarbejdet, herunder udvikling, dimensionering og optimering af mekaniske løsninger. For at få succes i rollen som Mechanical Engineer, er det en forudsætning, at du har stærke kompetencer indenfor mekaniske og/eller strukturelle konstruktioner. Derudover lægger vi ligeledes vægt på, at du har erfaring og kompetencer indenfor ét eller flere af følgende områder:

  • 3D CAD-teknologi (f.eks. SolidWorks, Inventor, NX, Autodesk, Solid Edge, Pro E)
  • Mekanisk konstruktion:
  • Maskiner og anlæg
  • Løfte-/transportudstyr
  • Periferi-/specialudstyr
  • Produktkonstruktion og produktudvikling
  • FEM-beregning og analyse

 

Som person er du selvdreven og initiativrig, og samtidig er det en fordel, at du er udadvendt og trives i konsulentrollen. Da vi arbejder i forskellige virksomhedskulturer og brancher, er det derfor ligeledes vigtigt, at du er omstillingsparat. Derudover er du ambitiøs og kvalitetsbevidst med skarpe analytiske egenskaber. Du har et højt drive og er positivt involveret i dit arbejde og i dit møde med både kolleger og kunder. Det er centralt, at du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk, og du forstår vigtigheden af erfaringsudveksling og sparring med kolleger i løsningen af dine opgaver.

 

Hos DIS/CREADIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS/CREADIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS/CREADIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS/CREADIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter.

Klaus Hansen

Engineering Manager, Mechanics

+45 27 60 08 75

kha@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.