DIS/CREADIS

Open positions

Safety Engineer – Aarhus, Esbjerg, Odense, Aalborg

DIS er i en positiv udvikling, og med ambitionen om at være bedst i branchen er vi på udkig efter dygtige Safety Engineers med kompetencer indenfor sikkerhed og motiveres af at biddage positivt til, hvordan vi og vores kunder arbejder med sikkerhed.

DIS er i en positiv udvikling, og med ambitionen om at være bedst i branchen er vi på udkig efter dygtige Safety Engineers med kompetencer indenfor sikkerhed og motiveres af at biddage positivt til, hvordan vi og vores kunder arbejder med sikkerhed.

Da vores kunder er bredt funderet i både Jylland, på fyn og på Sjælland, søger vi nye Safety Engineers til flere af vores lokationer, og der er således jobmuligheder med base fra vores kontorer i Aarhus, Esbjerg, Odense eller Aalborg.

 

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger

Som Safety Engineer hos DIS får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Her vil dit primære ansvar være at agere sikkerhedsansvarlig på projekter, lige fra tilbudsgivning til produktet er implementeret ved kunden, hvor du sammen med det øvrige sikkerhedsteam bidrager til at skabe kultur og stuktur omkring, hvordan der arbejdes med maskinsikkerhed og sikkert design af maskiner. Derigennem er du med til at sikre, at vores kunder oplever markedets bedste sikkerhedsrådgivning baseret på gældende direktiver og standarder. Udarbejdelse af dokumentation, gennemførelse af systemanalyse med tilhørende risikovurderinger er også en del af dit ansvarsområde, hvilket du løser via et bredt samarbejde på tværs af hele organisationen.

 

I denne rolle bliver du involveret i små og store udviklingsprojekter fra start til slut og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Du løser opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

 

Vi søger en visionær og fagligt stærk holdkammerat

Du har en teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør, elinstallatør eller tilsvarende, og du har arbejdet et par år inden for sikkerhedsområdet, hvor du kender til CEmærkning af maskiner, lavspændings, ATEX og trykudstyrsdirektiverne. Vi forventer, at du er god til at sætte dig ind i nye, komplicerede problemstillinger, samt at du kan påtage dig flere roller i projektarbejdet.

 

Vi forventer, at du har:

  • Indgående kendskab til Maskindirektivet samt EN ISO 12100:2010
  • Kendskab til udførelse af performance level beregninger
  • Erfaring med CE-mærkning
  • Kan omsætte krav fra direktiver og standarder til praktiske løsninger

 

Ligeledes er det en fordel, at du har:

  • CMSE certifikat
  • TÜV SÜD certifikat
  • Erfaring i at bruge Safexpert

 

Som person er du selvkørende, omstillingsparat og nysgerrig. Du har et højt drive og er positivt involveret i dit arbejde og i dit møde med både kolleger og kunder, som du kommunikerer ubesværet med på dansk og engelsk. Du forstår vigtigheden af erfaringsudveksling og sparring med kolleger i løsningen af dine opgaver, og du trives med ansvar og kundekontakt, hvor du er klar til at hjælpe kunderne, der hvor de er.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Kenneth Schultz

Engineering Manager, AM & Safety

+45 23 89 75 90

kenneth.schultz@d-i-s.dk

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.