DIS/CREADIS

Open positions

Senior Automation Engineer / Solution Architect – Danmark

Vil du sammen med vores kunder udvikle fremtidens automationsløsninger til bæredygtige fabrikker? Og motiveres du af at være på forkant af den teknologiske udvikling?  Så er det måske dig, vi søger, når vi er på udkig efter en dygtig Senior Automation Engineer/Solution Architect inden for Automation til en af vores afdelinger i Danmark.  

Vil du sammen med vores kunder udvikle fremtidens automationsløsninger til bæredygtige fabrikker? Og motiveres du af at være på forkant af den teknologiske udvikling?  Så er det måske dig, vi søger, når vi er på udkig efter en dygtig Senior Automation Engineer/Solution Architect inden for Automation til en af vores afdelinger i Danmark.  

 

 

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger
Du vil få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i store udviklingsprojekter og får ansvar for design af koncepter samt en aktiv rolle gennem projektgennemførelsen, naturligvis i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Vi er eksperter i at udfordre vores kunders udfordringer ved at integrere og overføre vores brede brancheerfaring, så nye unikke løsninger udvikles.  

 

Du vil komme til at løse opgaverne individuelt eller i teams, enten fra en DIS lokation eller hos kunden – som specialist hos DIS arbejder du aldrig alene og har altid mulighed for sparring fra dine kolleger. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.  

 

 

Du arbejder projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling
Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse som f.eks. ingeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse med flere års dokumenteret erfaring inden for automation, SCADA & MES, og du brænder for at arbejde med en af vores kerne industrier: 

 

  • Sustainability
  • Pharma 
  • Food & Beverages

 

 

Som person er du initiativrig, udadvendt og selvstændig. Du brænder for dit fag, holder dig ajour med den tekniske udvikling og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Dette gør dig til en fagligt stærk og kompetent sparringspartner, der er god til at sætte sig ind i nye, komplicerede problemstillinger. Som en del af en konsulentvirksomhed vægter vi, at du trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er omstillingsparat og en god formidler i dialogen med både kunder og kolleger.

 

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde! 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via vores online rekrutteringssystem. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager, Kristoffer Lyngby Bech, på +45 41 70 71 14. 

 

Kristoffer Lyngby Bech

Engineering Manager, Electrical/Automation

+45 41 70 71 14

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.