DIS/CREADIS

Open positions

Senior Mechanical Engineer – Odense

DIS er i rivende udvikling og oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder, hvor vi er kendt for at levere konsulentydelser og totalløsninger til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent Senior Mechanical Engineer, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau, til vores afdeling i Odense.

DIS er i rivende udvikling og oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder, hvor vi er kendt for at levere konsulentydelser og totalløsninger til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent Senior Mechanical Engineer, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau, til vores afdeling i Odense.

Du er med til at videreudvikle vores forretning

Som Senior Mechanical Engineer vil dine arbejdsopgaver primært være løsning af opgaver for vores brede kundegruppe på tværs af mange brancher. Her vil du udføre mange varierende arbejdsopgaver fra projektledelse af mindre og større projekter af kortere eller længere varighed til opgaver som faglig specialist, bl.a. inden for maskinkonstruktion, produktudvikling og strukturelt design. Du får tæt kundekontakt og har selvstændigt ansvar for aftaler samt projektgennemførelse, hvor du hele tiden har øje for nye muligheder for vores forretning. Arbejdsopgaverne udføres individuelt eller i teams, enten hos DIS eller som konsulent hos kunden, og altid med sparring fra dine kolleger i DIS. I perioder vil du også vejlede og lede kolleger indenfor dit arbejdsområde.

 

Med et stærkt teknisk fundament får du tingene til at ske

Du har en teoretisk baggrund som diplom- eller civilingeniør og har gerne +5 års erfaring som maskiningeniør. Du brænder for dit fag, holder dig ajour med udviklingen og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Du kan påtage dig flere roller i projektgennemførelse fra specialist til Tech Lead. Det er desuden en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • Erfaren specialmaskinekonstruktør
  • Erfaring med procesanlæg
  • Erfaring med device-udvikling
  • Erfaren FEM-beregner
  • Stærk i CE/maskindirektivet
  • Robust design & tolerancekædeberegning
  • FMEA-erfaring

 

Vi forventer, at du brænder for teknologi og mekanik, og at du fremstår som en fremragende kommunikator og en dygtig organisator. Du går til opgaverne med stor selvstændighed og sikrer dermed fremdrift og succes for vores forretning. Samtidig er du bevidst om, at de gode løsninger ikke skabes af enkeltindivider, men opstår i et dagligt samspil med og mellem kolleger. I dit arbejde formår du at prioritere dine opgaver og har altid fokus på de væsentligste områder og leverancer i balance mellem kort og langsigtede projektbehov. Som person er du er omstillingsparat, har et højt personligt drive og er god til at tilpasse dig nye situationer.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Mads Lübbert

Local Functional Manager, Mechanics

+45 41 72 74 70

Publication date:

Country:

Department:

Job type:

Ref ID:

Interested? Submit your application

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. 

We are passionate about technology

DIS/CREADIS uses business insights and passion for technology to give our customers a competitive edge. Since our foundation in 1997, we have been driven by a desire to find new and better solutions to technical challenges – and to share our experiences and business innovation with customers across a wide variety of industries.

 

We are supporting equality and diversity, and therefore we encourage all qualified individuals to apply for a position at DIS/CREADIS – regardless of ethnic background, gender, sexual orientation disability, religion, or age.

How can we help you?

Are you interested in learning more about DIS/CREADIS?
Enter your information in the form and we will contact you shortly.